VOOR ELKE GELEGENHEID:
HET JUISTE MATERIAAL

Wij vervaardigen onze producten zelf, daarom kennen wij de materialen, waarvan we ze maken. Elk materiaal heeft zijn geheel eigen karakteristiek – bij het bewerken ervan en in de uitstraling van het kant-en-klaarproduct. Zo hebben wij alle productiestappen zorgvuldig op de verschillende grondstoffen afgestemd, te beginnen bij de verspanende bewerking tot en met de finishing touch van het oppervlak. Wij vinden, dat de resultaten er mogen zijn – ook na jaren nog.


Aluminium

Een innovatief en licht constructiemateriaal, geschapen voor de verwerking van complexe profielen en uitgangsmateriaal voor onze binnenloopsystemen en vlakgordijntechniek. De flexibiliteit ervan maakt het ideaal voor gebogen installaties, zoals b.v. voor hoek- en erkerramen. Door speciaal door ons ontwikkelde oppervlakbewerkingen bereiken wij een unieke afwerking met een edel slijpbeeld. Maar wij nemen geen genoegen met uiterlijkheden – de bedekte loopvlakken van de profielen worden in een aparte bewerking van een laag voorzien, om ervoor te zorgen dat uw gordijnen gemakkelijk en geruisloos kunnen bewegen.EDELSTAAL

Uitgebreid veredeld staal met legeringselementen die het tegen corrosie en verkleuring beschermen – zo ontstaat edelstaal. Daarom zijn producten van edelstaal altijd van puur metaal, omgezet in een heldere vormtaal, functioneel en rechtlijnig. Voor puristen en perfectionisten. Even tijdloos als duurzaam – veredeld door een fijn slijpbeeld. Made by interstil.


MESSING

Een kostbaar metaal. Uitdrukking van een hoogwaardige wooncultuur. Met kostbare oppervlakken, die zich individueel aan elk interieur aanpassen. Van hoogglans gepolijst tot gematteerd, vernikkeld, meermaals gelakt, gebronsd of met bladgoud belegd. Zo ontstaan in vele afzonderlijke bewerkingen stuk voor stuk objecten met duurzame glans en boven de tijd verheven. Een eerbetoon aan de waarden.


IJZER

Het oermetaal. Gemaakt van vuur en erts. Veredeld met oppervlakken, die het karakter ervan onderstrepen – antraciet – roest – zwart. Het zorgvuldig aangebrachte lakwerk geeft aan het archaïsche metaal een duurzame en expressieve finish en sluit perfect aan bij elke behaaglijke sfeer.


HOUT

Elk product een unicaat. Zo individueel als de grondstof, die de natuur ons biedt. Geselecteerde en afgezette houtsoorten vormen de basis voor onze producten. Door een unieke procedure is interstil in staat, lange stangen met edele soorten fineer te ommantelen en met elementen van massief gedraaid hout te combineren. De meervoudige veredeling brengt daarbij de structuur van het materiaal prachtig aan het oppervlak.


INDRUKWEKKENDE AFWERKING
VOOR PERFECTE OPPERVLAKKEN

Alleen met liefde voor het detail ontstaat een echt briljante finish. Daartoe hebben wij onze productie met door ons zelf ontwikkelde machines uitgerust. Daardoor kunnen wij de meest uiteenlopende componenten volgens dezelfde procedure behandelen. Met dit niveau van kleurgelijkheid brengen wij standaards aan op de markt. Kijkt u maar eens even mee over de schouders van onze medewerkers…