GROTERE SPANWIJDTES ZONDER
EXTRA BELASTING VAN DE DRAGERS

Meer bewegingsruimte: de integral-techniek vergroot de afstanden tussen de dragers. Daardoor kunnen grotere spanwijdtes zonder dragers in het midden overbrugd worden. Een in de stang verborgen kabel kan traploos gespannen worden, tot de stang recht is. Een ideale oplossing voor grotere spanwijdtes, zware stoffen en ruimtelijke omstandigheden, waarin men geen dragers in het midden aan wil brengen, zoals b.v. bij een rolluikkast. Daarbij blijven de spankrachten in de buis en deze worden niet op de dragers overgebracht.


ALTIJD RECHT

Gewoon geniaal: met de geïntegreerde statische inrichting kunnen stangen traploos opgetild worden tot ze 100% recht zijn. Perfect voor grotere spanwijdtes of zware stoffen. Een interstil-idee, wereldwijd gepatenteerd.

Integral toevoegen
Rood ø: 16 mm

160 cm zonder intergraal

Integralstange

340 cm zonder intergraal

Integralstange

De integral-techniek vergroot de spanwijdtes met ca. 80%. Verkrijgbaar voor alle stangsystemen met een diameter van 16 tot 30 mm. De techniek kan dus bijna overal worden toegepast. Door een uitgekiende verbindingstechniek kunnen bovendien 2 integral-stangen op een drager in het midden worden gecombineerd, zodat de dubbele spanwijdte met een drager in het midden kan worden bereikt. Zo kunnen b.v. voor grote gevels spanwijdtes van max. 8 meter worden bereikt met slechts een drager in het midden. Eenmaal afgesteld, blijft de stang permanent recht en hoeft niet nagespannen te worden.


EEN WERELDWIJD PATENT
VOOR RECHTE LIJNEN

Alleen werkelijk nieuwe uitvindingen worden gepatenteerd. Met de integral-techniek is het interstil gelukt, een uit de bruggenbouw bekende techniek in een gordijnstang te integreren. Grondig geconstrueerde spanelementen zorgen ervoor, dat de techniek ook in de kleinste ruimtes binnenin een slanke gordijnstang functioneert. Na een ontwikkelingstijd van meer dan 18 maanden mag het resultaat bekeken worden – ook voor uw raam.