Gordijnroede

Tijdloos verheven. Van klassiek tot modern. interstil-gordijnroede maken van het ophangen van uw edele stoffen een echte enscenering.

Binnenloopsystemen

Functioneel, modern, veelzijdig. Onopvallende glijders lopen bedekt en zachtjes binnenin de profielen en maken het ongehinderd bewegen van uw gordijnen over grote spanwijdtes mogelijk.

F1 paneelsysteem

Uniek. De F1 vlakgordijntechniek verlegt de grenzen voor het ophangen van stofpanelen. Een highlight voor puristische interieurs en grote gevels vol vensters.

Golfplooi

Perfecte golven. Bij het W golfplooisysteem wordt de het syteem en de stof tot een eenheid verbonden. Het uitdrukkingsvolle profiel is precies afgestemd op de elegante en fraaie plooi van het gordijn.

PERFECTE OPLOSSINGEN
VOOR ELK VENSTER

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de vensters de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil-ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

Made in Germany.