BUITENGEWOON DESIGN
EN UITGERIJPTE TECHNIEK

Buitengewoon design en uitgerijpte techniek hebben een ding gemeen: ze ontstaan niet toevallig. De overtuiging ligt eraan ten grondslag, dat het perfecte pas bereikt is, wanneer je geen compromissen meer hoeft te sluiten. Als tot de middenstand behorend familiebedrijf zijn wij ervan overtuigd, dat niets zo lang meegaat als kwaliteit.

In het Oost-Westfaalse Steinhagen hebben wij daarom een omgeving gecreëerd, waarin wij onze ideeën tot succesvolle innovaties uit kunnen werken – made in Germany. Het resultaat is gordijnstangen, binnenloopsystemen en techniek voor vlakgordijnen, waarmee wij de grenzen op de markt verleggen. Fijn dat u ons bezoekt.

waar te koop


VOLMAAKT DESIGN
VERENDIGD MET HIGHTECH

Autochtoon en innovatief, familiair gevormd en design-georiënteerd – dat zijn de spanningsvelden die onze handelsactiviteiten zo succesvol maken. Met onze 100 medewerkers werken wij er op die manier dagelijks aan om onze producten telkens weer een stuk beter te maken. Komt u maar eens even kijken; de komende 7 minuten bieden u een eerste indruk, van wat wij voor u kunnen doen.

Manfred & Jens Diedrichsen