HIGHTECH VERENIGD MET
BEKROOND DESIGN

Goed design is geen toeval. Het is het resultaat van de fascinatie voor het mooie en van de overtuiging, dat alleen het perfecte goed genoeg is. Het leeft van moed om nieuwe dingen te ontwikkelen, ook wanneer het eindresultaat nog ongewis is. Design is dus een basishouding en een proces dat nooit eindigt. De talrijke internationale onderscheidingen zijn voor ons mijlpalen op deze weg en een aansporing, om steeds door te gaan – maar we zijn er natuurlijk ook wel een beetje trots op…

Designpreise Designpreise Designpreise Designpreise

OUTLOOK.1

outlook.1 biedt nieuwe perspectieven: één drager in het midden. Het gordijn glijdt elegant over de gehele lengte. De integral-techniek houdt outlook.1 volkomen in balans. Tot 300 cm. Soms is er moedige innovatiegeest voor nodig om dromen gestalte te geven.

Design

Een kunst. Het is niet voldoende het te leren, je moet het verinnerlijken.
De bekroonde interstil-producten zijn allemaal afkomstig uit de koker van Frank Greiser. Al meer dan 10 jaar doen wij samen, wat interstil tegenwoordig kenmerkt: innovatie.

OUTLOOK.4

Minder is meer. Dragers en eindstuk versmelten tot een eenheid. outlook.4 brengt een sterk accent aan het venster aan – van puur edelstaal of in elegant nikkel – optioneel met carbonbuis, opdat de afzonderlijke elementen duidelijk tot hun recht komen.

ZENIT

Zenit plaatst het ophangen aan het plafond centraal. Grote borden met een onberispelijk oppervlak sluiten aan op het plafond. De smalle schaduwvoeg zorgt voor heldere geometrie en lichtheid. De vrij te kiezen instelling van de borden schept individualiteit.

F1

HET vlakgordijnsysteem. Consequente synthese van vorm en functie. Het systeem arrangeert stoffen en verbergt daarbij de ophanging en laat zodoende de panelen gewichtloos over grote spanwijdtes zweven. Meer dan een alleen maar onderscheiden product: een mijlpaal.